Конкурс краси "Міс Україночка"

2017-03-28

/Files/images/ZawLBKglUIg.jpg

З приходом весни, все наповнюється красою і теплом: і люди, і рослини, і природа. А дівчата стають ще красивішими, тож традиційно на в кінці першого весняного місяця у Козинській ЗОШ проходить конкурс краси. Цього року він мав назву «Міс Україночка», який відбувся 24 березня у стінах школи.

Це свято пройшло двічі, перший раз для учениць 1-4 класів, другий – 5-10 класів. Дівчатка змагалися у таких конкурсах: «Знайомство», «Вмілі ручки», «Інтелектуальний», «Творчий», «Художньої самодіяльності» та інші на яких вони показали всій непересічний творчий потенціал.

Кожна учасниця підготувалася до цього заходу якнайретельніше, адже потрібно було бути вбраною в національний український костюм з елементами сучасності. І тут політ фантазії наших дівчат-учасниць «бив ключем», кожна з них створила неповторний образ сучасної і модної українки. Класичні вишиванки поєднувалися зі спідницями популярних нині фасонів, автентичні вінки з стрічками перегукувалися з квітковими обручами, а причудливі західно-українські мешти контрастували з босоніжками на височезних підборах. Вражаюче, чи не так?

Хоч кожна з учасниць була неперевершеною, почесному журі потрбно було обрати кращу з кращих і нагородити її титулом – «Міс Україночка», а інших конкурсанток переможницями у таких номінаціях: «Міс Чарівність», «Міс витонченість», «Міс Вмілі ручки», «Міс національний колорит», «Міс Оригінальність» та «Міс гладацьких симпатії».

Тож серед учасниць 1-4 класів перемогу і титул «Міс Україночка» здобула Граніна Єлизавета, учениця 1-Б класу, а серед учасниць 5-10 класів, - Янчевська Софія, учениця 5 класу та Козіна Тамара, учениця 9 класу.

Кожна конкурсантка отримала не тільки грамоту і почесний титул, але й подарунок від батьківського комітету (за що велике спасибі), а Ліза, Софія та Тамара ще й чудові капелюшки, які підкреслили їх красу та неповторність.

Кiлькiсть переглядiв: 147

Коментарi