• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Навчальний тиждень у 2-х класах "Мандруємо світом"

Навчальний тиждень у 2-х класах "Мандруємо світом"

2019-02-14

/Files/photogallery/1046/Безымянный.png

Другий рік у Козинській ЗОШ I-III ступенів учні 2 –х класів навчаються за експериментальною програмою « На крилах успіху».

Освітній проект розроблено за сприяння Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України ( директор Топузов О.М.) у межах дослідницької – еспериментальної роботи Всеукраїнського рівня « Дидактико – методичне і навчальне забезпечення реалізації концептуальних засад реформування початкової загальної освіти» (науковий керівник Цимбалару А.Д.)

Учителі Шамедько Л.Д. та Гулянська М.С. пройшли у 2017 р курси по впровадженню інноваційної програми та систематично відвідують тренінги, вебінари, зустрічі за круглим столом, які проводять керівники проекту та вчителі, що працюють за програмою « На крилах успіху».

У листопаді 2018 року в Козинській ЗОШ в 2-А класі (класовод ШамедькоЛ.Д.) та в 2-Б класі (класовод Гулянська М.С) пройшли відкриті уроки з фізичної культури. Навчальний тиждень проходив за темою «Мандруємо світом». На уроках учні розучили нові ігри різних народів, здійснили уявну подорож навколо світу./Files/photogallery/1046/Безымянмный.png/Files/photogallery/1046/Новый точечный рисунок.png

Кiлькiсть переглядiв: 194

Коментарi