• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар-практикум шкільних бібліотекарів

Семінар-практикум шкільних бібліотекарів

2014-11-27

/Files/images/PB260158.JPG Учасники семінару під час зустрічі з О.М. Довгоп’ят

26 листопада 2014 року у нашій школі відбувся семінар-практикум шкільних бібліотекарів Обухівського району на тему: «Роль бібліотеки загальноосвітнього закладу у формуванні творчої особистості».

Бібліотекарі відвідали шкільний Музей літератури рідного краю, де учениця 7-го класу Старжинська Влада - екскурсовод музею ознайомила з творчістю митців Обухівщини, а потім відбулася зустріч з членом Спілки письменників України, поетесою О.М. Довгоп'ят (вчителькою української мови та літератури нашої школи). Вона розповіла про свій творчий шлях і подарувала низку власих віршів.

Кобченко Тетяна Миколаївна познайомила учасників семінару з школою та її традиціями, розповіла про плідну співпрацю з школою мистецтв, будинком культури, спортивним комплексом.

Бібліотекарі переглянули літературну композицію «Великий сонцепоклонник», присвячену сторінкам життя і творчості М.М. Коцюбинського, яку підготували учні 8-го класу під керівництвом нашого бібліотекаря Круль Лесі Павлівни. А також гості відвідали селищну бібліотеку, будинок культури. Наостанок, відбулася екскурсія у музей видатного співака, народного артиста України А. Б. Солов’яненка.

Всі учасники семінару одержали цінні подарунки – книги про історію нашого селища та календарі на 2015 рік з місцевими краєвидами і фото з життя Козина. Адже для бібліотекарів саме книга є цінністю.

Переглянути фото можна тут.

Кiлькiсть переглядiв: 135

Коментарi