Приємно повідомити

2014-11-04

Приємно повідомити всім відвідувачам нашого сайту, що на ньому була розміщена нова галерея "Цими учнями пишається вся школа" у розділі "Наша гордість та екскурсії". ЇЇ особливість полягає у тому, що там розміщені та можуть бути розміщені фото кожного учня, що гідно представляв чи представляє Козинську школу на конкурсах чи іншого роду заходах.

Таким чином здобутки, на сьогодні вже наших випускників, не залишаються в минулому. А учні, які зараз натхненно працюють на високий результат, матимуть ще один стимул: потрапити на сторінки нашого веб-сайту.

Крім того, йде постійна робота над оновленням інформації щодо колективу, поїздок, екскурсій, проведених заходів. Тому є сенс повертатися до вже переглянутих галерей, розділів, новин. Наприклад, свято Дня вчителя й присвячений йому захід відбулися 3 листопада, але фотографії, що були зроблені на ньому, фотограф передав школі через деякий час. Відповідно, в розділі "Новини" вийшла замітка про проведення заходу вже 6 листопада, але фотографії були додані лише нещодавно.

Отож, дякуємо всім, хто цікавиться шкільним життям. Та пропонуємо ознайомитися як з оновленнями на сайті, так і з інформацією, яка є доповненням до статті про вплив масмедіа на дитину.

Кiлькiсть переглядiв: 97

Коментарi