• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День пам'яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

День пам'яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

2020-05-09

/Files/photogallery/967/9 травня 3.jpg Зіньковська Софія 6-Б клас.

8-9 травня Україна традиційно вшановує День пам'яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні важливо нагадати про непересічну роль українців у перемозі, висловити подяку ветеранам, жертвам війни, увічнити пам'ять про загиблих воїнів, воєнні злочини проти людяності, скоєні у ці роки. Учні Козинської школи не залишилися байдужими і в умовах дистанційного навчання, надіслали нам привітальні листівки. У відео зверненні учні декламували вірші, висловлювали слова вдячності, вітали з Днем перемоги. Відеопрезентацію можна переглянути на нашій сторінці у Фейсбуці. Хочемо висловити подяку всім, хто приймав участь. Учні старшої школи створили виставку. Ми пам'ятаємо. Ніколи знову.

Учениця 10 класу, президент нашої школи, Полосенко Дар'я поділилася з нами про історію свого прадідуся. Подвиги ветеранів будуть вічно жити, доки пам'ять про них живе.

/Files/photogallery/967/9 тавня 1.jpg/Files/photogallery/967/9 травня 2.jpg/Files/photogallery/967/виставка 1.jpg/Files/photogallery/967/виставка 2.jpg/Files/photogallery/967/виставка 3.jpg/Files/photogallery/967/витавка 4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 169

Коментарi