• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Щорічна акція «16 днів проти насильства».

Щорічна акція «16 днів проти насильства».

2019-12-03

25 листопада 2019 року у Козинській школі стартувала щорічна акція «16 днів проти насильства». Особлива увага під час її проведення приділялася питанням домашнього насильства, тому акція була спрямована проти насилля у сім’ї та формування нетерпимого ставлення до будь-якої форми насильства.

Учні молодшої школи взяли участь в акції "Наші долонькі проти насилля". Хочемо подякувати учням 5-А класу, які стали акторами у відео ролику"Ми проти булінгу. А ти?"

На виховних годинах вчителями була активізована увага з метою посилення інформаційно-просвітницької роботи, яка направлена, в першу чергу, на збільшення знань про всі форми насильства. Ми прагнули донести до дитини розуміння того, що насильство є порушенням прав людини. Кожен з нас має сказати: “Ні!” насильству у власній родині. Адже сім’я – це саме те місце, яке має бути світлим затишком, острівцем безпеки і комфорту у нашому досить бурхливому світі. Місцем, де тебе розуміють і поважають, де можна нікого не боятися і почуватися вільно кожному: і маленькій людині, і дорослому, й особі літнього віку.

Також в ці дні акції ЗДВР Л.І.Бондаренко провела зустріч з учнями 9-11 класів на тему: "СНІД. Захисти себе від Віл" . Учні мали змогу подивитися документальні відеоматеріали "Станція призначення - життя".

Кiлькiсть переглядiв: 137

Коментарi