Свято до Дня Закоханих

2018-02-22

21 лютого 2018 року в актовому залі нашої школи відбулося свят "Під знаком Купідона" на якому взяли участь учні 5-10 класів. Захід виявився надзвичайно енергійним та веселим, адже конкурси були спрямовані на вияв креативності, позитиву та командного духу в учнів. За умовами конкурсу потрібно було обрати хлопчика і дівчинку, які методом сліпого жеребкування було сформовано пари.

Тож першим конкурсом був - "Ти без мен не ти, я без тебе не я", де потрібно було назвати другу половинку відомої пари, наприклад, Адам - Єва. Другим конкурсом був - "Питання на засипку", де учні давали відповіді на логічні запитання. Наконкурсі "Оратор" - потрібно було хлопцям продекламувати вірш-романс стоячи на одному коліні для дівчиники.

Далі були такі конкурси "Літературний", завданням якого треба було підібрати 10 прикметників до слова клхання, "Пантоміма", де хлопці показували своїм дівчатам такі словосполучення - веселий дельфін, сумне цуценя, гордий орел і т.д. І на завершення був "Танцювальний конкурс", який проходив у формі батлу. Одним словом, учні були у захвати, адже протягом години у залі панувала атмофсера радості і веселощів.

За результатами журі (Кочалаба О.В. та Коверза ЮС.) почесний тутул Міс і Мстер Валентини вибороли Кукса Анна та Рудик Назар, усі унші учасники теж отримали почесні звання, а також приємні подарунки від батьківського комітету, зо що їм величезне спасибі.

Кiлькiсть переглядiв: 157

Коментарi