Чудові новорічні свята у нашій школі

2018-01-11

Ось уже відшуміли веселі новорічні свята у Козинській школі, залишаючі після себе приємні спогади 2017 року. До цих чудових свят кожен клас разом з батьками і класними керівниками готувалися ретельно і заздалегідь, адже це так важливо бути у центрі уваги на новорічному карнавалі.

Цього року кожен клас початкової школи готував своою, неперевершену виставу, яка розкривала неповторну індивідуальність кожного учня з класу. Тому на цих святах були казкові персонажі на будь-який смак - від королів та принців і до Баби Яги та прекрасної Золотої Рибки, одним словом вдалий тандем співправі батьків з вчителями показав максим результату. А яке ж це новорічне свято без головних казкових гостей - Діда Мороза та Снігуроньки, які прийшли на кожне свято. А для кожного класу адміністрація школи "закріпила" персонального Діда Мороза та Снігуроньку:

1-А - Смерницький Владислав та Мороз Аліна (8-Б клас)

1-Б - Залунін Євген та Поплавець Ольга (8-Б клас)

2- А - Заїка Дарина та Будас Олександр (10 клас)

2- Б - Заїка Дарина та Будас Олександр (10 клас)

3-А - Карлін Антон та Симоненко Анна (11 клас)

3-Б - Фокас Артем та Кукса Анна (8-А клас)

4-А - Надвернюк Богдан та Бондар Марія (9 клас)

4-Б - Надвернюк Богдан та Бондар Марія (9 клас)

Не обійшло і середні класи веселе новорічне дійство, яке мало назву - "Новорічний калейдоскоп казок", на якому виступили учні 5-х та 6 класу. Учні 5-А класу разом з класним керівником Чепуренко Н.В. підготували уривок новорічної казки "Снігова королева на новий лад", де всіма улюблені Кай і Герда постали як сучасні школярі ХХІ століття. Учні 5-Б класу разом з класним керівником Колінченко І.В., підготували та провели новорічні ігри та усіх учнів свята, де кожен зміг показати свою спритність і кмітливість. А учні 6 класу разом з класним керівником Гетьман В.М. показали справжній український вертем, чим неабияк "відігріли інтерес школярів до народних звичаїв та обрядів.

Свято учнів 7-8 класів теж сприємно здивувало, адже видно було зразу - діти готувалися і чекали. Тому в учнів 7-А класу (класний керівник Колінченко О.М) було незвичне представлення талановитих учнів свого класу. Учні 7-Б класу (класний керівник Круль Л.П.) показали смішні замальовки з сучасного життя на новорічну тему, учні 8-А класу (класний кервник Дудка Т.М.) презентували інсценівки з сучасного кіно, а учні 8-Б класу (класний керівник Ярош В.О.) до уваги глядачів представили справжнє новорічне телебачення.

Справжньою несподіванкою виявилося свято для старших класів, де учні 9 класу разом з класним керівником Бондаренко Л.І. підготувасели мініатюри з улюбленими сучасними персонажами - Танькою і Володькою, бабусями квіточками, Стецьком та Уляною, Королем та Королевою, а також їхною супер "розумною донькою". Одним словом насміялися усі від душі, а на сам-кінець учні 10 та 11 класу виступили як чудові колядники з неповторним вертепом на якому була навіть коза, яку потрібно було лікувати.

Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi