• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь учениць нашої школи у заході "Пасанкове деревце"

Участь учениць нашої школи у заході "Пасанкове деревце"

2017-04-12

/Files/images/Деревце.jpg

А чи знаєте ви, що наші предки символом нескінченності уявляли воду? Ні, а коли б ви завітали 6 квітня в РЗ «Золотий фазан», що в м. Обухові, то дізналися. Адже там проходив традиційний захід «Писанкове деревце», у якому цього року брали участь учні нашої школи. Учениці 6-х класів Бурда А., Новікова А., Загоруй К. та Яцьків Н. створили справжні шедеври – неповторні писанки. А учениці 8 класу Борисенко О., Гриневич С. та Богдан О., - підготували цікавий захист писанкової композиції. Зачарував глядачів також і виступ дівчат нашої школи, - фрагмент танцю «Стихії» (дякуємо хореографу БК Гайдей Н.А.).

Деревце нашої школи вийшло дійсно неповторне, бо воно було прикрашене справжніми етнічними писанками з дохристиянськими символами та рожевими стрічками.

У рамках цього заходу проходив також і Великодній квест, у якому взяли участь наші творчі учениці 6-х класів, які писали писанки. Дівчатка упродовж 1 години 20 хвилин разом з учнями Першотравневої школи виконували різні творчі завдання. До фінішу наша команда прийшла не першою, але неймовірно задоволеною, адже головне це не перемога, а участь та ще й у такому чудовому заходу.

Тож підсумовуйчи участь у цих заходах, ми раді повідомити вам, що наші команди були нагороджені почесними грамотами та подяками за «Втілення українських традицій писанкарства».

Кiлькiсть переглядiв: 121

Коментарi