• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень української мови та літератури

Тиждень української мови та літератури

2016-12-06

/Files/photogallery/993/IMG_20161202_113951138.jpg Вчитель української мови та літератури, класний керівник 6-А класу Колінченко О.М.,вчитель музичного мистецтва Бойко Н.В. й учні 6-А класу

Протягом останнього тижня листопада та на початку грудня в школі відбувся тиждень української мови та літератури. Було підведено підсумки щодо виступів команди учнів Козинської ЗОШ у районній олімпіаді з української мови та літератури, конкурсі імені Тараса Шевченка та конкурсі з української мови ім. П. Яцика. Нагороджено учнів-переможців: у олімпіаді за І місце- Старжинську Владу (9клас), у конкурсі з української мови за І місце - Загоруй Катю ( 6-А клас) та Мельнічук Машу (7клас).

Також було підготовлено стенд із крилатими висловами про мову. Учні кожного класу представили свою версію обкладинки до підручника “Українська мова.”

Також було проведено відкриті уроки вчителями Гетьман В.М, Ярош В.О., Дзярепою С.М.

Учні 6-А класу (кл. керівник Колінченко О.М.) підготували виховний захід “Вишиванка, вишиваночка”, під час якого школярі познайомили учнів школи з особливостями вишивки вишиванки, її ролі в нашому житті. Звучали українські пісні про вишиванку, вірші, цікаві розповіді.

Перегляньте фото тут.

Кiлькiсть переглядiв: 150

Коментарi

  • Полина Мищенко

    2016-12-26 08:26:47

    Настоящие патриоты !...