• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар вчителів української мови та літератури

Семінар вчителів української мови та літератури

2016-12-05

/Files/photogallery/993/IMG_20161130_095213834.jpg Учасники семінару в Музеї літератури рідного краю

/Files/photogallery/993/IMG_20161130_100135038.jpgСтаржинська Влада; Майстренко Валентина; Загоруй Катерина; Кравченко Олександр/Files/photogallery/993/IMG_20161130_111931286.jpgВчитель української мови та літератури Ярош В.О. проводить відкритий урок 30 листопада 2016 року в Козинській школі відбувся районний семінар вчителів української мови та літератури на тему “Система роботи вчителів

Козинської ЗОШ І-ІІІ ступенів по вивченню літератури рідного краю”.

З вітальним словом та композицією про селище Козин перед учасниками семінару виступили учні 6-А класу. Вчитель-методист школи Колінченко О.М. ознайомила присутніх із системою роботи вчителів Козинської ЗОШ по вивченню літератури рідного краю та її напрямами. Зокрема, учасники семінару послухали захист наукової роботи з власної творчості учениці 9-го класу Майстренко Валі; також познайомилися з роботою шкільної літературної студії “Росинка”, члени якої - Майстренко Валя, Старжинська Влада, Загоруй Катя та Кравченко Саша - прочитали власні вірші. Також учасники семінару побували в Музеї літератури рідного краю, (екскурсію для них провела учениця 9-го класу Старжинська Влада). У Музеї вчителям було продемонстровано ще один напрям роботи - це вивчення літератури рідного краю через написання наукових робіт МАН. Було представлено написані роботи по творчості письменників Обухівщини - Андрія Малишка, Григорія Косинки, Леоніда Коваленка, Василя Трубая, Михайла Горлового, Ольги Довгоп”ят, Тетяни Лемешко та інших.

Також учасники семінару відвідали уроки літератури рідного краю по творчості Ганни Зралко з Григорівки (вчитель Гетьман В.М.); по творчості Василя Чухліба (вчитель Ярош В.О.) та по вивченню зорової поезії Василя Трубая (Дзярепа С.М.).

Заступник директора школи Кобченко Т.М. ознайомила присутніх методичними рекомендаціями щодо проведення уроків літератури рідного краю та української мови і літератури.

На семінарі виступила завідуюча РМК Ленда В.П. З Концепцією нової української школи.

Кiлькiсть переглядiв: 176

Коментарi