Свято квітів 2016

2016-09-27

/Files/images/OT4_I_gypB4.jpg

Кожного року в середині вересня в Козинській ЗОШ відбувається Свято квітів, адже саме на цьому заході можна на всі 100% показати свої декоративно-прикладні здібності, та ще й аритистизм. не вийнятком став і цей вересень, адже 19.09.2016 року у школі було проведено це прекрасне свято, у якому взяли участь учні 5 - 11 класів, а 7-Б клас став класом-організатором.

Окремої уваги потребують композиції кожного класу, тому що учні постаралися на славу: тут були виголовлені Кий, Щек і Хорив (6-Б кл.), "позолочені овочі і фрукти" (11 кл.), квіти з овочів (8 кл.), декоративні торти з гарбуза і квітів (6-А клас), викладені квіткові мапи України (9 і 7-А кл.), квіткова бандура (10 кл.), і квіткові корзини (5 кл.).

При виготовлені композицій потрібно було дотримуватися таких умов: виготовлялося 2 композиції (одну з квітів, а іншу з овочів), естетично оформити стіл, зробити підписи, а також підготувати захист своїх робіт (виконати тиметичну пісню чи вірш).

Кожен клас чудово підготував композиції та захистив їх, а журі достойно оцінило старання учнів і нагороди розділило таким чином:

І місце - 8 клас;

ІІ місце - 10 клас;

ІІІ місце - 9 клас;

Кiлькiсть переглядiв: 135

Коментарi