Містер та міс 7 класу

2016-04-07

Безумовно, краса та вміння лаконічно і тактовно висловити свої думки - одні з перших рис, які помічає людина при знайомстві. Дякуючи, старанням класного керівника 7 класу Бондаренко Людмили Іларіонівні, семикласники змогли їх продемонструвати. На свята "Містер 7 класу - 2016" та "Міс 7 класу - 2016" були запрошені батьки учнів, вчителі школи, гуртків, танців... Заходи були насичені конкурсами, де учасники показували свої хобі, озвучували мрії, ставили цілі, танцювали, співали, грали та ін.

Міс 7 класу - 2016 стала Гриневич Софія. Це вже не перша її перемога у подібних змаганнях. У минулому році вона виборола звання "Міс 6 класу - 2015". Дівчинка дійсно обдарована, старанна, вчиться добре, займається танцями. В день проведення заходу не мала фізичної змоги показати танець, тому принесла на конкурс "Мої таланти" свої поробки. Їх була величезна кількість і всі вони були дуже якісно виконані. Журі було в захваті від побаченого. Деякі з них можна побачити тут. За словами Софійки дівчатка розібрали її роботи в якості подарунків.

Містером 7 класу став Рудик Назар. Хоча цей учень теж ходить на танці, все ж здобути цей титул йому вдалося завдяки ерудиції.

Дякуємо, семикласникам та їхньому класному керівникові Бондаренко Л.І. за підготовку та проведення свята!

Кiлькiсть переглядiв: 122

Коментарi