"Зірки школи"

2016-03-22

/Files/photogallery/947/20160303_134419.jpg Почесний член журі, представник батьківського комітету школи Дяченко Н.О. оголошує результати змагань

Мабуть ще не було подібних заходів і не тільки в нашій школі. Після закінчення учні ще довго гомоніли про нього. А здивувала всіх вчитель фізичної культури Клинкович Ярослава Миколаївна. Для проведення свого заходу вона зібрала команду вчителів - "Зірки" - та команду дівчаток-старшокласниць - "Феї". Під лозунгом "Краса врятує світ!" всі спостерігали як змагалися досвід та швидкість. Серед конкурсів варто виділити той, де кожна учасниця на швидкість приміряла спідницю та хустинку, потім сідала на стілець, оглядала себе в дзеркало і поважно промовляла "Я така прекрасна!".

Щоб підкреслити особливу роль жінки у житті кожного, представницям слабшої статі пропонувалося чим сильніше тупнути ногою, зупинити коня на скаку, зібрати та відвести "дитину" до садочка. Гумор був у кожному конкурсі, хоча деякі з них були дуже серйозними.

Звичайно, у рухливих конкурсах було легше перемогти "Феям", а в практичних брали верх - "Зірки". Але вболівальники впродовж всього свята не переставали вигукувати на честь "Зірок". Тож і не дивно, що саме вони стали переможцями. Дякуємо всім, хто підтримав цей захід та Клинкович Я.М. за чудові ідеї та втілення їх у життя!

Перегляньте фото тут.

Кiлькiсть переглядiв: 122

Коментарi