День Святого Валентина

2016-02-23

/Files/images/0Mw4SvmrCRM.jpg

«День Святого Валентина, день закоханих і щасливих…» - так кажуть ті, хто святкує це свято разом з коханою людиною. Але не кожному учню чи учениці нашої школи пощастило знайти свою другу половинку, тож учнівське самоврядування вирішило допомогти жителям країни «Добродея» весело і головне цікаво відсвяткувати таке чудове свято. 16 лютого після уроків у Козинській ЗОШ було проведено змагання серед учнів 7-11 класів з одноіменною назвою «День Святого Валентина». Для участі у святі від кожного класу було представлено 2 учнів (дівчину і хлопця), з яких на самому святі, методом сліпого жеребкування, було сформовано такі пари:

- Валерія Шкляренко (7 клас) та Хом»як Владислав (11 клас).

- Владислава Старжинська (8 клас) та Олександр Кійков (9 клас).

- Анна Симоненко (9 клас) та Богдан Тухто (10 клас).

- Катерина Коцюба (10 клас) та Денис Тимченко (8 клас).

- Анна Мишко (11 клас) та Назар Рудик (7 клас).

Свято вдалося на славу, адже ці змагання були експромтом з боку учасників. У першому конкурсі вони продемонстрували своє вміння говорити один одному компліменти. Кращими себе показали пара Валерії та Владислава. Другий конкурс називався «Інтелектуальний», у ньому перемоггли зразу дві пари (Анна і Богдан та Владислава і Олександр) давши найбільше правильних відповідей.

Надзвичайно цікавим видався танцювальний конкурс, адже наші школярі знатні танцюристи і готові годинами показувати різні танці. Сам конкурс був батлом, на якому потрібно було в парі танцювати під певний стиль музики якомога вправніше. Найкращими танцюристами глядачі і журі визнали пару Владислави і Олександра.

Чи спостережливі учасники – показав четвертий конкурс, на якому хлопці, стоячи спинами до дівчат, мали якомога детальніше описати зовнішність і одяг своєї спутниці. Як виявилося, Олександр Кійков був найспостережливіший кавалер, адже описав Вдалиславу надзвтчайно точно, за що ця пара отримала перемогу у цьому конкурсі.

У п»ятому конкурсі дівчата впізнавали своїх кавалерів із зав»язаними очима по носі. Як не дивно, майже всі учасниці відгадали, окрім владислави, за що і отримали по 5 балів.

Фінальним конкурсом стало виконання «серенади» хлопцями. Для цього кожному учаснику на сцена треба було прочитати вірш так, ніби він закоханий і прийщов зізнатися у коханні, а дівчина мала емоційно слухати зізнання і теж вдавати закохану. Перемогу у цьому конкурсі виборов Тухто Богдан, який переконливо читав вірші Анні.

І журі, і глядачам, і учасникам надзвичайно сподобалося свято. За результатами конкурсів перемогу виборола пара Анни та Богдана. Вітаємо переможців і бажаємо всім чудового настрою!

Кiлькiсть переглядiв: 110

Коментарi