• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Змагання району до Дня Захисника у м. Українка

Змагання району до Дня Захисника у м. Українка

2015-10-16

/Files/photogallery/910/DSC03000.JPG Нагороди команди

7 жовтня 2015 року в м. Українка проходили змагання з прикладної фізичної підготовки серед допризовників Обухівського району, присвячені Дню захисника України. Вони проходили з таких видів спорту: біг 100 м, біг 1000 м, комплекси силових вправ, підтягування на перекладині, неповне розбирання та збирання АК, метання гранати (700 г) на дальність, перетягування линви.

На змаганнях були присутні Голова Обухівської районної ради Неділько С.В., мер міста Українка Козирєв П.Г., завідуюча Обухівського районного відділу Освіти Коломієць О.Г., представники військового комісаріату, учасники АТО та інші поважні гості.

Команда нашої школи була гідно представлена на цих змаганнях. До неї ввійшли учні 11 класу – Кокотун Антон, Коротун Владислав, Саєнко Сергій та учні 10 класу – Тукто Богдан, Гузь Орест, Козакевич Юрій. Не зважаючи на дуже несприятливу погоду, учні відзначились витриманою, сміливою і високою майстерність та посіли ІІІ місце серед 11 команд-представниць шкіл району. А Коротун Владислав здобув особливу перемогу з метання гранати (700 г) на дальність. Його результат 44 метри.

Кiлькiсть переглядiв: 101

Коментарi