• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Свято «Козацькому роду – нема переводу»

Свято «Козацькому роду – нема переводу»

2015-10-16

/Files/photogallery/908/DSC03012.JPG Конкурс "Польова кухня"

13 жовтня 2015 року відбулося свято, присвячене Дню захисника України. Брали участь учні 5-11 класів у командах «Запорожці» та «Гайдамаки». Були проведені 12 конкурсів: «Котрий отаман сильніший?», «Козацький хокей», «Баскетбольна естафета на влучність», «Переправа», «Перенесення пораненого», «Біг через тунель», «Польова кухня» (чищення картоплі), «Естафета у мішках», «Історичний конкурс», «Комбінована естафета» (віджимання, піднімання тулуба, гирі – 16 кг), «Комбінована естафета» (одягання протигазу та подолання перешкод), «Перетягування линви».

Команди-учасниці
"Запорожці"Класи"Гайдамаки"
Онуфрійчук Артем5-АЛимар Артем
Бурда Андрій5-БГарматюк Владислав
Старовойтенко Назар6-АЗагородній Владислав
Чорний Максим6-БЛапіга Артур
Рудик Назар7Нижник Іван
Турчин Вадим8Захарченко Дмитро
Корнієнко Дмитро9Карлін Антон
Гузь Орест10Тукто Богдан
Кокотун Антон11Саєнко Сергій

В останньому конкурсі – «Перетягування линви» - була визначена команда-переможець. Нею стала команда «Запорожці». Дякуючи батьківському комітету, наші козаки були нагороджені призами та солодощами.

Вітали і нагороджували учасників директор школи Феденко Н.І. та заступник директора з НВР Кобченко Т.М.. Вони подякували за організацію та проведення свята вчителям фізичної культури Клинкович Я.М. і Жидовленкову О.І. та вчителю-організатору Колінченко І.В.

Приємно підмітити, що ведучі свята – Кійков Олександр та Зюбрицька Каріна (учні 9 класу) - провели свято на дуже високому рівні, за що всі присутні на святі були їм щиро вдячні.

Кiлькiсть переглядiв: 84

Коментарi