Приємні моменти з Дня вчителя

2015-10-05

/Files/photogallery/732/DSC02942.JPG Кобченко Тетяну Миколаївну, нагороджену грамотою Департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації

/Files/photogallery/732/DSC02936.JPG/Files/photogallery/732/DSC02939.JPG/Files/photogallery/732/DSC02944.JPG Адміністрація Козинської школи вітає всіх своїх працівників з професійним святом! Щиро дякуємо за невтомну працю на благо наших учнів. А вчителям бажаємо:

Нехай ще довгі-довгі роки

Поради Ваші і уроки

Допомагають учням жити,

Хай Вас шанують, люблять діти.

Хай ця любов Вас окриляє,

Хай доля Вас оберігає,

Дарує радість і здоров'я.

Хай розквіта життя любов'ю!

Педколектив нашої школи вдячний учням, батькам за теплу святкові атмосферу, сердечні вітання з професійним святом. Приємно вразила підготовка свята учнями 11 класу. Здавалося, що це не лише свято працівників освіти, але й день гумору. Особливо вдалося показати скільки вимагає праця вчителя та який плід вона приносить.

Радіємо за наших колег: Жидовленкова Олександра Івановича, Гулянську Марію Станіславівну, нагороджених грамотами районного відділу освіти; Кобченко Тетяну Миколаївну, нагороджену грамотою Департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації; Феденко Наталію Іванівну, нагороджену грамотою Міністерства освіти і науки України. Приємно, що грамоти особисто вручала новопризначений начальник відділу освіти Обухівської РДА Коломієць Олена Геннадіївна.

А також ми вдячні за вітання Козинській селищній раді на чолі з головою Гартіком Валерієм Володимировичем!

Кiлькiсть переглядiв: 163

Коментарi