Випуск 2015 року

2015-06-12

/Files/photogallery/900/DSC03161.JPG Випускники з класним керівником Руденко Тетяною Анатолівною та першою вчителькою Клепаровською Ольгою Іванівною

30 травня 2015 року на території нашої школи учні 11 класу урочисто зібралися для отримання документів про повну середню освіту. Деяким з них були вручені ще й інші нагороди. Наприклад, Бужава Марія отримала срібну медаль та грамоту за успіхи у вивченні хімії та біології, Тімченко Нікіта та Ружило Максим - грамоти за успіхи у вивченні інформатики, Хлистуненко Артем та Шехтман Максим - грамоти за успіхи у вивченні історії, Тимченко Яна - грамоту за успіхи у вивченні англійської мови.

Хороші побажання на адресу випускників прозвучали від директора школи - Феденко Н.І., заступників директора - Кобченко Т.М. та Бондаренко Л.І., першої вчительки - Клепаровської О.І., класного керівника - Руденко Т.А., депутата районної Ради - Бойка Д.М.. Випускники щиро дякували вчителям, батькам, всім працівникам школи, звучала чудова пісня, а в кінці свята вони випустили у повітря різнокольорові кульки, що симовлізували кохання, мир, радість, достаток, здійснення мрій.

Переглянути фото можна тут.

Кiлькiсть переглядiв: 115

Коментарi