"Міс Казка 2015"

2015-04-06

Прийшла весна, сонечко стало тепліше пригрівати, а у Козинській ЗОШ І-ІІІ ступенів з квітня відбувся конкурс "Міс Казка 2015" серед учениць початкових класів. У нашій школі це свято вже стало традиційним і учні з нетерпінням на нього чекали.

Це не просто конкурс краси, де обирають найвродливішу та найкмітливішу дівчинку, - це справжнє шоу, завданням якого - "показати" кожну учасницю як неповторну особистість, і відповідно, відмітити її таланат. Учасниці конкурсу не тільки брали участь у святі, вони ніби презентували свій клас, оскільки підготовча робота відбувалася саме по класах під керівництвом класоводів.

До свята дівчатка підготувалися дуже гарно, на першому конкурсі журі відзначило Гартік Єлизавету (4-А), у якої представлення було у віршах. У інтелектуальному конкурсі яскраво відзначилися Коваленко Аліса (2-Б ) та Майстренко Злата (4-Б). Конкурс "Вправна Попелюшка" - показав, які швидкі та вправні Абрамичева Анна (2-А) та Сватко Владислава (3 кл.). Справжніми художниками показали себе Поліскевич Ірина (1-А) та Шпак Поліна (1-Б), які намалювали чудового веселуна всього за 1 хвилину. А конкурс "Веселка талантів" став феєрією усього свята, дівчата показали, які вони обдаровані. Учасниці подарували глядачам прекрасні концертні номери, це і сучасні танці, і гімнастичні номери, класичні та сучасні пісні на власні вірші.

Поки журі підраховувало результати конкурсу, Ткаченко Анастасія (7 кл.) - виконувала музичний етюд на гітарі, Карлін Антон (8 кл.) та Козіна Тамара (7 кл.) - співали чудові пісні.

Ведучими свята були учні 7 класу - Кіпіані Давид та Назаренко Микита.

На свята перемогу здобула - Сватко Владислава (3 кл.), яка і стала "Міс Казка 2015". Інші дівчатка отримали почесні титули. Учасниці свята отримали також подарунки від батьківського комітету.

"Міс Оригінальність" - Аліса Коваленко

"Міс Інтелектуальність" - Злата Майстренко

"Міс Артистичність" - Аня Абрамичева

"Міс Грація" - Ірина Поліскевич

"Міс Співаночка" - Поліна Шпак

"Мс Талант" - Єлизавета Шпак. Фото тут

Кiлькiсть переглядiв: 109

Коментарi