• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень української мови та літератури у Козинській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Тиждень української мови та літератури у Козинській ЗОШ І-ІІІ ступенів

2015-03-25

Протягом 12 - 15 березня 2015 року в Козинській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходив тиждень української мови та літератури. Протягом цього тижня було проведено ряд відкритих уроків та заходів: "Підсумковий урок по творчості шістдесятників" (11 клас, вчитель Гетьман В.М.), "Синоніми" (5-Б клас, вчитель Ярош В.О.), літературна гра "Шевченкіада" (10-11 клас, вчитель Колінченко О.М.).

Також для учнів 5-9 класів проведено конкурс на краще читання віршів Тараса Шевченка. Переможцями стали Кукса Анна (5-А) клас, Надвернюк Богдан (6 клас), Ткаченко Анастасія (7 клас), які нагороджені за І місце "Кобзарем" Т.Шевченка та книжками про Україну. В заході взяли участь учні музичної школи Токаренко І., Майстренко В.

Для учнів 10-11 класів проведено літературне кафе "Так ніхто не кохав", де кожен учень прочитав вірш інтимної лірики. За найкрще читання вірша і сміливість отримав книжку поезій Кукурудзяк Кирило.

Також у літературному кафе взяли участь учителі української мови та літератури Гетьман В.М., Дзярепа С.М., Ярош В.О, директор школи Феденко Н.І., завуч Бондаренко Л.І., та педагог-організатор Колінченко І.В.

Власні вірші прочитала член НСПУ Довгоп'ят О.М. (Довгоп'ят). Також письменниця, вчителька української мови та літератури О.М. Довгоп'ят провела майстер-клас по написанню віршів для учнів 5-х та 4-А класів.

Для учнів молодших класів було проведено лінійку, присвячену творчості Тараса Шевченка.

Також було оформлено стенд із крилатими висловами Кобзаря.

Кiлькiсть переглядiв: 114

Коментарi