• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень іноземних мов у Козинській ЗОШ

Тиждень іноземних мов у Козинській ЗОШ

2015-02-04

/Files/images/DSCN3838.JPG

учні 11 класу: "Протягом тижня учні 5 - 11 класів мали можливість прочитати цікаві та мудрі вислови великих людей - письменників, вчених, філософів. Кожен занотував собі ті, що найбільше сподобалися, близькі його поглядам, здались дуже важливими... ".

Учні 6 класу: "Ми трохи перенервували, адже на відкритому уроці було багато вчителів, зате розслабились під час філологічного бою: були цікаві і веселі завдання, дуже хотілося виграти!".

Учні 7 класу: "Завдань на турнірі знавців російської мови було дуже багато, з різних розділів: фонетика, орфоепія, орфографія, фразеологія, морфологія і навіть знання літературних творів. Але найважче було дочекатися результатів - всі хотіли знати імена переможців. Кобченко Тетяна Миколаївна оголосила їх на лінійці у понеділок 2 лютого: перше місце - Майстренко Валентина, друге місце - Кацан Вероніка, третє місце - Старжинська Владислава".

Колінченко І.В. вчитель російської мови: "Дуже сподобався відкритий урок у 7 класі на тему "Правопис -н- -нн- у прикметниках", який провела Кобченко Т.М. Це був урок-тренінг на якому учні отримували знання за допомогою нових форм роботи."

Кiлькiсть переглядiв: 108

Коментарi